Love actullity

Ska kolla på film tillsammans med min bror nu, love actullity blir det. En jätte bra film!! Dock såg jag den igår, men det spelar inte mig någon roll.. ;) Men aja, hörs i morgon.


2011...

Inte långt tid kvar på 2011 nu... Snart blir det ett nytt år. "2012 Jordens undergång" Tror ni på det? Själv tror jag inte på det, bara lite läskigt med filmen osv?.... :o

Nog om det, det var faktiskt inte det jag skulle blogga om, skulle egentligen bara visa att jag lever. Har inte haft något att blogga om, sitter i sängen just nu, kollade nyss på Jersey shore. Love!! ;)

'


.


Naglarna;




Visst blev dom bra? Jag tycker att det är snyggt när det bara är vita tippar. Vad tycker ni? :D


Några svar på tal

Brukar inte göra svar på tal men har fått några frågor så svarar på 2 frågor nu!

Tjänar du pengar på din blogg?

Svar: Nej det gör jag inte, jag bloggar för att jag tycker att det är kul.

Hur får du dom där ramrna typ runt fottona?
Är lite efterbliven ;)

Svar: Det fixar man på "Instagram"

image description

Det är bara att fråga, jag svarar så gärna på era frågor!!

 


Godmorgon...

Godmorgon!! :) Sitter just nu och dricker varm oboy.. Gött. ;)

Hur är det med er? Med mig är det jätte bra, gick upp för en halv timme sedan ungerfär.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, träffar nog någon eller nåt. Men har än så länge ingenting bestämt. :) Hörs senare!!


.

Rykten skapas av avundsjuka, sprids av hatare, accepteras av idioter och handlar om oskyldiga.


Trötter idag...

Hej alla söta!!!.. :) Hur är det med er? Med mig är det toppen, bara lite trött..

Har spenderat dagen med Ellen & Vendela i Täby, sprang runt och kollade... Osv, osv. Hade jätte kul, det var första gången vi träffades idag, så i början var det lite speciell stämning, men sen lättade det och flöt på helt enkelt.... Men ja, sen åkte jag hem, kom fram till åkersberga station vid halv fem så hämtade snällaste mamma mig där. Åkte hem, åt mat och sedan har vi kollat på en film som heter "försvunnen" Jätte bra, men för min del- läskig. Det är en film man blir väldigt nervös av, men annars var den speciell och bra!!!

- T a c k f ö r i d a g t j e j e r -

.


Followa mig

Followa mig på instagram @isabellegranfors - så followar jag dig!!.. :)

'


Uppdaterar senare

Är i Täby just nu med Ellen och Vendela!


"Skönhets produkter" ...

Har ni egentligen tänkt på hur mycket förändring skönhets produkter kan ge?... Smink, naglar och hela kittet?

En tjej med en massa finnar, kan hur enkelt som helst täcka dem, hur enkelt man kan "faka" sitt utseende. Jag menar det är inte direkt så att man är naturell, original. Man kan göra en sån förändring av smink, plattång, locktång osv....

För killar finns det ju inte så mycket produkter, men dom har tex vax. Som också kan göra stor skillnad, det finns ju såklart fler produkter för killar, men jag själv använder ju inte det, så har inte så stor koll.

Sen finns det ju massa fler saker som tex parfym osv.... Men ni förstår nog vad jag försöker komma fram till. Så det finns en massa saker, så man kan enkelt bli snyggare än bara "normal" så enkelt!!! :) Fast det är såklart också snyggt att vara helt naturell, men det är ju ovanligt att se på dem som brukar ha smink osv.. :)

'


Uppdaterar ordentligt sen.

Uppdaterar bättre sen när jag kommer hem!

'


Väntar...

Sitter och väntar vid ett café på att fixa naglarna. Har bokat tid om en halv timme, ni får se senare hur det blir. :) Kram

Just nu; Lite smått & gott....


Templerun

Ligger i sängen med Josefine och spelar templerun. Haha töntar vi är alltså, skulle egentligen behöva sova, ska ju upp ca halv 7 i morgon eftersom vi ska åka och fixa naglarna, så ska åka halv åtta ner till stinsen. Detta blir nog sista inlägget ikväll, godnatt. Kram


Movie-time

Är hemma hos Josefine nu, har vart i Stinsen. Ska nog bara ta det lugnt och kolla film osv, sen i morgon åker vi till Queen nails och fixar naglarna snyggt!


Hos kicki

Hej snyggingar!! ;)... Vart en riktigt lång dag igår, vi var i Kista och shoppade, sedan slutade det med att vi hamnade i Sollentuna hemma hos Josefines faster, så vi sov här. Nu då?? Jo har precis vart ute med hundarna, Jossan står i duschen, själv ska jag snart också ta en snabb dusch, sen lite senare går vi ner till stinsen. Hörs senare! :)


Uppdaterar sen...

.


Härlig kväll med Josefine

.... ;) (Stolt fotograf)


Nu drar jag....

Uppdaterar när jag kommer fram. Hoppas ni hade en toppen jul!!


Hann inte blogga igår!!

Hej sötnosar!! :) Hur mår ni? Jag mår toppen, lite ont i halsen men ändå ett leende på läpparna!!.. ;)

Igår fick jag en massa bra saker. Av pappa på morgonen fick jag en iPhone, och 500:- Sen drog jag och pappa ner till centrum så köpte jag ett jätte snyggt skal, och kopter plast (stavning) sen hos mamma fick jag massa underbara kläder, platt tv och en massa saker!! Super nöjd. Så idag åker vi till landet där vi äter god, jul mat osv.. Hörs sen, kram.


Vaknade tidigt.

Godmorgon!! :)



Hur är det med er?? Mitt humör är super bra, men har ont i halsen+ mensverk. Men det går nog över snart, men är ju glad ändå!! :) Efterlängtade julafton har kommit idag!! Hur tycker ni det känns? Visst har det gått fort? Jaja, tur att det bara är jul en gång om året som väldigt många säger.. ;) Hur ska jag göra idag, jag har ju skillda föräldrar, nej men jag gör som vi alltid gör. (Jag är med mamma & pappa varannat år) Idag ska jag fira jul hos mamma, men nu på morgonen har vi en liten "mini-jul" Får paket osv.. Sen vid halv 11 så kommer mamma/andreas och hämtar oss. Men aja, hörs senare!! Kommer såklart komma bilder på hur jag ser ut idag osv, men det blir inte direkt "speciellt" klänning oså. Nej det blir något mer.. Enkelt, men snyggt!! You guy's know i like that?.. ;)


Det går inte att sova länge på morgonen längre, är så van att gå upp tidigt för att gå till skolan :( *Suck* Men snart får jag in vanan att gå upp sent iaf senare.


24 December- 2011....

Måste bara säga god jul på er mina älsklingar!! Och hoppas att ni får en toppen jul med massa julklappar & god mat och hela paketet!! Så ha en riktigt god jul!


Love to you ♥



I'll promise, i'm your biggest fan. And i adore this song!!! It's amazing... Right?!?! Love to you. :)


-



• Jag har verkligen kortidsminne. Om någon ex frågar mig "Vad fick du för lunch idag i skolan?" Då har jag helt totalt glömt bort det, eller om nån säger på morgonen till mig ex "Glöm inte ta med min tröja" Sen när jag kommer till skolan, så kommer jag på att jag glömde den hemma. Men om nån frågar mig om "Vad gjorde du förra nyår?" - Tillexempel. Då är det jätte enkelt att fråga. Om det handlar om något långt tid tillbaka. Eller såklart beror det ju på vad det är om, men att komma ihåg små saker som hänt samma dag, det är jag riktigt usel på!! :( Hehe, men även jag är mindre bra på vissa saker?.. ;) 
 


Uppdaterar snart..

Ska bara åka ner snabbt till ica, ska köpa After Eight.. Vart så himla sugen, helt plötsligt. Så min snälla pappa kör ner mig till ica, puss till dig pappis! ♥ Haha hörs sen då!! Puss


Nu har jag fixat massa saker!



Tvättat hårförlängningen!! (Behövdes, och den får så fina lockar då)
Fixat dem sista julklapparna. Dvs slagit in dom osv.
Lämnat lite saker+ fixat lite saker hemma hos mamma.
Tagit en snabbdusch.

Men nu ska jag äta, sen ska jag.. Hm vad ska jag göra. Aja, kommer säkert på något som är behövligt! :)


Dan före doppardan


Sådär. Är hemma, har slått in alla julklappar tills i morgon, tillsammans med pappa. Ska kanske åka hem till mamma alldeles strax dels för att lämna en sak, och hämta en sak. Så, hörs sen. Bilder kommer senare.

23 December's morgon.

Tjena sockertoppar!! ;) Hehe, jag är redan uppe, har vart vaken sedan halv åtta, Josefine ligger uppe i min säng och spelar på mobilen, men jag orkade inte ligga där längre. Iallafall Ica öppnar om 15 minuter så då ska vi direkt dit som första kunderna!! Hehe standard- Nope. :) Men aja, återkommer om dagens planer osv.. Kram

'
..... Tog bara någon random bild på min babeee!!


Intressant- Jepp?..

Tja alla sötisar!! ;) Sitter just nu inne i Josefines rum, Johan ligger i sängen och gör ingenting?.. Medans jag sitter och lyssnar på Justin och Josefine kollar på solsidan. Men ska snacka lite om hur vi ska göra sen, hehe så hörs senare. Puss! Inga innlägg just nu.

22 December

Hej Babe's, hur är det med er denna torsdagskväll? Med mig är det toppen helt frisk och ett leende på läpparna!! Kan det bli bättre?.. Nej tror inte det faktiskt! Josefine springer runt och städar och har sig. Snart kommer Johan , och sedan kanske William. Får se hyr det blir. Men ska hjälpa henne+ platta håret. Puss.

Vidare ännu en gång till centrum.

Ska bara plocka undan lite efter mig, hur lyckas det alltid bli stökigt när jag vart någonstans?.. Men sen ska jag åka ner till centrum igen, där ska jag möta Josefine. Sen går vi vidare och solar. Sen vet jag inte riktigt vad som händer, men vi hörs senare!! Okej, japp. Kram. :)


Julkänsla?..



Jag har knappt haft någon som helst julkänsla denna månad?! Det borde man ju egentligen fått då julkalendern startade, men icke då. Men nu börjar det verkligen kännas som jul, det är massvis ute och julhandlar julklappar osv. Det har äntligen kommit snö (Är det bara jag som tycker det var bra att snön äntligen kom, annars hade det ju inte känts som jul ju!!) Så nu äntligen börjar det kännas som att julafton är nära! Vilket den faktiskt är, två korta dagar. Helt sjukt ju?! :D


Hemma!

Kom hem för ett litet tag sedan, gick bra nere i centrum, men det var massa folk, helt kaus gemfört med vad det brukar vara nere i centrum. Var super många där som var nere och julhandlade det sista!! Köpte iaf en julklapp till pappa som jag iallafall tror att han kommer att gilla!! Så det blir säkert bra. :)  Men sitter just nu hemma hos mamma, ska snart ta bussen hem till pappa igen, ska träffa Josefine sen så kanske vi ska sola. Får se hur det blir med det!! ;) Hörs.
Alldeles nyss, visst är det mysigt med all snö nu innan jul?!.. :)   (Jag står framåt lutad)

Nu; Bussen

Har fixat mig klart nu, ska ta bussen ner till centrum nu och köpa sista julklapparna. (Lyckades inte så bra med ansiktet idag, men det blir nog ganska bra ändå??.. ;)) Hörs när jag kommer hem. Puss


Just about me.

 När jag har mens har jag så sjukt enkelt för att börja gråta, gå från super glad till skit sur. Om tillexempel min brorsa frågar något kan jag bli jätte sur, och få riktiga humör svängningar. Jätte jobbigt, men blir så himla enkelt irriterad på allt då. Passa er!!!.. ;)

 Jag tycker det är kul att städa mitt rum när det är jätte stökigt och rörigt, vika in alla kläder i garderoben, damsuga och stor städa. Och sen när man är klar är det så skönt att vara i rummet, då har man städat och fixat en massa. Så det är faktiskt ganska kul att fixa i sitt eget rum?... :) Men städa andras rum, det är en helt annan sak, då är det skit tråkigt. Hehe


3 Snabba tips!

1. Använd inte en svamp för att lägga foundation, bakterier trivs jätte bra i svampar, det kan lätt orsaka finnar på din hud. Använd istället en foundationborste, som du kan tvätta ca 1 gång i veckan. Om du inte har en foundationborste så kan du också använda dina fingrar eftersom hudens värme gör att ditt underlag lätt smälter in i huden.



2. Innan du lägger ögonskugga, lägg lite foundation så sätter sig ögonskuggan bättre och lättare. (Ta alltid ögonskugga/deepliner innan du tar mascara! Annars är det risk att du kommer åt mascaran med handen och det blir förstört..)

2. Böj alltid ögonfransarna innan du tar mascara, annars finns det risk att ögonfransarna går av.

3. Dela inte smink med vännerna, du och kompisen har inte samma bakterier i huden, och då får du mer än nödvändigt med bakterier i ditt smink, eller din puderborste. Och det skapar dålig hud och finnar. 


Köpa sista julklapparna!

Hej finisar!!.. :) Hur är det med er? Med mig är det jätte bra, gick upp vid halv 8. Väldigt underligt eftersom det är lov...? Men strunt samma!! :)

Har inga speciella planer för idag. Vid halv 12 möter jag pappa vid Kina Kejsaren får också äta där med han och hans kompisar (Eller vad ska man kalla det?) Men tror nog inte jag äter där. Men iaf den främsta delen för att jag ska dit är för jag ska hämta pengar för måste köpa dom sista julklapparna. Och har själv inga pengar just nu.  Det är ju julafton om två dagar, så börjar få lite brådis. Vilket är helt jäkla sick!!! Men otroligt roligt! :D

Och juste ja, undra om paketet jag beställde har kommit?.. Jag tror faktiskt inte det. Men det måste ju komma snart, julafton är ju nästa här, hallå?.. Men det kommer säkert idag eller i morgon. :)

Någon mer som börjar känna sig lite stressad med paketen osv? Men värst av alla har nog dom vuxna med julmaten osv?..


...?


F*ck mens.

Fyfan vad jag hatar det här jävla ordet mens, fan vad jag hatar att ha mens. Har just nu lite "smått" pms. Åh blir irriterad på allt :( :(

Åh bra start på innlägget va?.. Men som ni läser har lite pms just nu har inte direkt "blogglust" just nu. Ska alldeles strax ta ipren. Sen försöka bli lite gladare, och bort med mensverken. :( Åh vad deppigt innlägg..

Men aja nu vidare till det bra. Hade nyss en liten julavslutning så nu har jag äntligen jullov!! :D Herre min skapare vad skönt med lov! Slippa skolan, nu har jag gått halva sjuan. Så himla skönt. Nu har jag börjat känna den här julkänslan som inte har kommit. Wooop woop ;) Så ser jätte mycket fram emot lördag eller kanske ska säga julafton, vet att jag kommer få en massa bra saker. Men ska försöka hålla bloggen uppdaterad en hel del. Så hörs!!!!.. ;)
'



All i want for christmas is you

Ingen julklapp, ingen männsika, ingenting är bättre än just dig.. ♥



Alltså brudar tänk inte ens tanken, han är min baby!!!!! ;)


I skolan!

Hej sötnosar!! :) Hann inte blogga något mer i gårkväll efter vi hade vart och julshoppat, blev en massa saker! Så det var jätte kul, så nu har jag "glömt bort" vad jag ska få... Hehe ;)

Iallafall sitter jag just nu i skolan, vi ska städa eller något?.. Men jag & Rebecca har städat våra skåp klart, så har ingenting annat att göra just nu, men btw började vid klockan 9, så jag och Enya+ Ronja stress gick från Enya, sov ju där i natt och vilken jävla morgon, haha fick ha samma kläder som igår osv... Stressade som tusan. Inte likt mig, men tillslut blev det ganska bra ändå. Aja, ska fixa lite saker nu och sånt sen bloggar jag mera senare, vi hörs. :D
'
Tumblr_lv29qu3dlz1qbr8m0o1_400_large

Ojdå!

Har ju helt glömt bort att blogga, jag som skrev i förr igår att jag skulle blogga efter badet, har inte suttit något vid datan, eller jo lite på morgonen för att kolla facebook osv.... Men jag bättrar mig såklart!! Måste få in vanan igen bara. :)

Hej iallafall!! Hehe, har slutat skolan för en timme sedan, åkte hem tillsammans med Becca. Vi tog samma buss osv, eftersom vi är "grannar" eller bor ett par hus ifrån varandra. Har vart en ganska bra dag, den har gått snabbt osv. I morgon är det sista dagen, ska bara städa lite och sånt. Sedan på kvällen träffas alla igen på en julavslutning, så mysigt & väldigt skönt med jullov. Tänk att en termin har gått såhär snabbt!? Det är hel grymt!!! ;) Men ska alldeles straxt åka med mamma och julshoppa, eller handla julklappar osv, så vi drar till stinsen, det är så jäkla mycket folk inne i stan så dit åker man helst inte 4 dagar innan julafton?.. Sedan ikväll möter jag & Ronja, Enya på åkersberga station sedan sover vi hemma hos henne. Men ska fixa lite saker sedan hörs vi!! :)



Knasiga lillasyster.... Men jag älskar dig mest!


'

Tar ett bad nu!! Sedan lovar jag att uppdatera en massa till er darling's!! :D


Åh herre

Godmorgon... Ligger i Sarahs säng med Sarah sovandes bredvid mig. Jag vaknade 05;45 och kunde verkligen inte somna om. Helt sick, tur att vi jag match så att jag kan väcka henne snart, väcker henne vid klockan sju. Då Hr jag ändå vart uppe väldigt länge, vada legat i sängen och spelat..!! :) Jag kan säga att det är jäkligt varmt i denna säng just bu, riktigt varmt. Aja uppdaterar senare, kram.

Mobilblogg...

Hej babe's!! ;) Vad gör ni? Själv ligger jag i Sarahs säng, vi kollar på en skräckfilm "instängd" har nisett den? Fast det är ingen film man direkt blir rädd av, eller jag gillar inte filmer med mord osv.. Det vill säga det är såna filmer jag blir rädd av. Det här är mermonster och så. Eller människor som blivit det. Ointressant fakta, just how i'm. :) Bilder kommer senare, mobilbloggar nu så bättre uppdatering sen!!.. Kram

Mot; Sarah ♥

Hej snyggingar!!!..  Hur är det med er? Jag är en aniing slut, kan jag säga. Hehe
'
Första matchen var då mot Tullinge, som jag sa lite av våra "fiender" Och herre, dom hade verkligen toppad med sitt bästa lag, halva laget hade vart med i Selected osv... Men vi vann med 6-0!! Skit grymt brudar! :D Sedan direkt efter åkte jag vidare till Rotebro, på match (Inte med mitt lag, med 97orna). Och för mig gick det skit, jag hade skit ont i huvudet, och var typ slut.. Hehe men vi kämpade liksom mycket på matchen innan, så jag förstår det. Men iallafall ska snart vidare hem till Sarah, sover där ikväll, mer uppdatering hemma hos Sarah! Puss. 
Mina knän såg jätte roliga ut.. Dags för ombyte och en snabbdusch!! 

Julklapp

Hej söta ni!! Har precis vart nere i centrum, köpte bland annat en present till min älskade mamma ♥ (Något som jag själv också skulle velat ha.. Hehe)  Kan inte säga så mycket eftersom att hon kan se detta.

Men har ingen tid till att blogga just nu, om tio minuter drar jag på match. Så känner lite brådis. Hörs när jag kommer hem.




Julafton om en vecka...

Helt otroligt?... Det är julafton om en vecka, och jag vet fortfarande inte helt vad jag önskar mig. När man var liten, då hade jag en mils lång önskelista, och jag var så spänd på att det skulle bli julafton. Varje dag när man öppnade sin julkalender, kollade på julkalendern. Räknade ner dagarna, dag efter dag.

Nu är det iallafall bara en vecka kvar tills att det är julafton det är ju helt ofattbart hur allt har gått så jäkla snabbt, det har ju inte ens kommit snö, fast på vädret säger dom iallafall att det ska snöa mycket idag?....  Men hur många gånger har dom inte sagt det på senaste tiden? Väldigt många gånger, men den där jäkla snön har ju ändå aldrig kommit, haha. Lita aldrig på vädret. Men idag ska iallafall jag & mamma åka och köpa julklappar, och jag ska visa lite vad jag vill ha. Sen på tisdag så ska jag visa maassor jag vill ha.. Hehe 
Vad önskar ni er i julklapp?... Behöver lite tips.



Har ni satt upp julgranen ännu?... Det har iallafall vi.  ('Lånad bild från google)

Tullige, Rotebro- Idag!

Godmorgon, jag vaknade precis ligger i min säng, datan låg bredvid mig det är därför jag updaterar såhär tididgt/snabbt. Oj, klockan är bara tjugo i åtta men vaknade och kunde inte somna om för det var kolsvart i mitt rum, och jag sover aldrig i ett svart rum, så det gick inte. Haha. Iallafall lördag idag, halv ett har jag samling i sporthallen, där ska vi möta Tullinge. (Som är ett av lagen som är våra "fiender"   
Sedan efter matchen mot dem, så ska jag spela med f-97 som också Sarah, Jossan, Fransson, Louise ska göra, så då bär det av till Rotebro. Så det kommer att bli tre matcher denna helg, eftersom jag har match i morgon också i Sigtuna.
'
Det var väl det jag i stort sätt skulle säga, nu ska jag ta mig upp från sängen!! Alote of love

Kan lägga upp bilder sen, har inga just nu. Och kan inte ta några just nu heller för den delen, ligger ju i sängen.... Hehe! *Lat*

"Sanningar"

Jag har sömnproblem, eller vad ska vi kalla det?.. Jag har super svårt att somna på kvällarna, alltså jag har inte problem med vilken tid det är, eller så. Det är just när jag är ensam, jag känner mig så otrygg. Men om jag sover tillsammans med någon, är det en helt annan sak. Då känns det genast bra. Det spelar ingen roll vilken tid det är, det är bara känslan.
Jag får jätte dåligt samvete när jag får någon nära att gråta. Om jag tillexempel får min mamma att börja gråta, känner jag mig jätte dålig som människa. Eller någon helt annan. Men tog den första som dök upp. Och sen om det tillexempel är på en bandymatch och jag tacklar någon som jag har stört mig på, känner jag så mycket skadeglädje!!  Hehe.. Djävul!!

Jag jämför mig skit ofta med andra männsikor, om jag tillexempel ser en tjej på tv;n eller ute på stan, eller på bussen vart som helst. Så kan jag själv jämnföra mig med henne. Haha, jag är riktigt bra på att jämnföra mig med andra.
Jag har komplex för min näsa, jag ogillar den starkt. Jag skulle vilja täcka min näsa på nästan alla bilder, men det förstör bilderna ju!! Men jag gör inte det, för jag måste lära mig att acceptera den, helt enkelt acceptera mig själv precis som jag är.
Nu vet ni lite ny fakta om mig, finns säkert en massa mera saker jag har att säga om mig själv, eller vadå säkert, det är självklart att det finns en massa. Men kommer inte på så mycket mera just nu. Så får skriva lite mer nästa gång!!  Kram.

Nästa; Städa

... Mitt rum ser ut som ett bombnedslag bokstavligen?! Usch trivs verkligen inte i mitt rum just nu, så dags att städa. Look here;

Blir att vara hemma ikväll.

Tjena snyggingar!!..  Vad gör ni? Själv kom jag precis hem från tränigen, eller för kanske en halv timme sedan eller kanske till och med längre?! Oj det är ju över en och en halv timme sedan. Men har kollat på julkalendern med min syster.. Hehe, men allvarligt den är faktiskt bra  Har dock inte sätt så mycket av den, men skit samma!
'
Idag skulle jag egentligen ha slaggat med Josefine & Sarah, eller vi planerade lite och sånt. Men sen blev det ingenting för det gick inte för hennes föräldrar för det var flera som skulle sova där, och det blev för mycket haha, nu börjar jag nojja. Ska inte detaljera allting, hehe!!  Så min kväll blir med mamsen, ska kolla på den nya Irene Huss "Jagat vittne" Jag har själv redan sätt den en gång tidigare. Men det laggade på jossans data, så såg inte hela slutet, så sure kan se den igen! Hörs senare, kram.
'
Har ni sett den?? Isåfall, vad tycker ni?! 

Nästa; Träning

Hej sötnosar. Anderas har kommit hem nu, hämtade ju svea och så, så har kollat film och ritat osv med henne..  Men aja, vi hörs senare!! Kram
Tråkig bild, men hade ingenting annat att fota, jag ser allmänt ful ut idag, så hade ingen lust att ta en bild på mig. Så blev en bild på min teckning istället. Haha, see you later! 

On my way!

Ska alldeles strax bege mig utåt, ska hämta min syster på dagis. Eftersom mamma bad mig om det, så visst! Har ju ingenting annat att göra ändå?.. Sen vid halv 4 tar jag bussen till träningen, vet inte om jag ska spela eller kolla på. Haha vi ska spela match mot pojkar 00, två år yngre killar. Tror faktiskt att vi vinner, annars skulle det vara riktigt pinsamt ju?! Hehe  Men aja, ska gå om 10 minuter så ska sätta på mig lite varmare kläder eftersom att det är ganska kallt ute, eller det bör vara kallt ute. Så lika bra att göra det. Kram!
Otroligt ful just nu, har inte direkt fixat mig så mycket för att "vara hemma" 

And done!!....

Sådär, nu har jag tagit bilder, jag har fixat och fixat med saker. Men ja nu har jag iallafall fått in header och design. Den funkar väl iallafall ett litet tag fram över, jag tycker att det är ganska snyggt när det inte är så plottrigt osvosv, bara några bilder och sedan en text. Så det fick bli såhär, kommer be någon annan fixa något senare. Men detta duger iallafall!  Vi hörs senare babe's!

15/12-2011 23:30

Hello out there!!  Är ni vakna?.. Det är iallafall jag. Eftersom jag inte har bloggat på ett tag, vet ni inte så mycket ju, iallafall har jag varit hemma i 2 dagar, tror jag att det är. Har inte mått 100% bra. Finns lite anledningar till det, har haft feber osv. Så stannar hemma i morgon också, sen är jag helt bra igen.. Hehe, inte bara för att det är helg, men då är nog allt bra igen. Har massa saker att reda ut, och sånt där.  Så bara bra!!
Sedan på lördag hoppas jag & Patricia verkligen på att vi kan träffas!! (Min fina kusin, sitter och snackar med henne just nu, det är så skönt att prata med henne, she understands things.) Så vi hoppas verkligen att det blir något, har inte träffats sedan i sommras. Så skulle vara jätte roligt att träffa henne med tanke på att det är så länge sedan! Men det var väl det.. Har nog inte så mycket att säga, ska snacka vidare med henne. Så ska jag gå in & se om min bror är vaken. I think so!  Kram.
Herre min skapare, det känns som evigheter sedan. Även om det bara är ca ett år!

"Back on track!"

Hej raringar! Har ju vart utan att blogga i ungerfär en månad nu. Dem främsta anledningarna var att det var mycket i skolan osv, eftersom jag bytt 2 gånger denna termin (Eller ja, bytt och sedan bytt tillbaka) Och jag hade ingen lust, ingen ork eller något! Och det är nu också dem främsta anledningarna till att jag börjar nu igen. Det är rätt lugnt i skolan, eftersom att det snart är lov och då kommer jag ju kunna uppdatera!! Jag har också fått tillbaka lusten till att blogga. Vi får nu hoppas på det bästa, för nu blir det nya tag. 
'

RSS 2.0